| Rüyayı Yaşamak | |
|
+4Emosh Wampirella RüzqaR dyq.JnS 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
LoLa Üye
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak C.tesi Ağus. 01, 2009 2:06 pm | |
| Çok süpersiniz ya ikinizde nasıl adminlerin forumuna düştük valla mucize xS xD | |
|
| |
Emosh Yönetici
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 22/06/09 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| |
| |
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Salı Ağus. 04, 2009 4:48 pm | |
| Ooo uçuyoruz biz yaaa Beni özLediniz mi ?!! ÖzLemeyene senaryo yok ahha xD Artık ben devam edicem .. 7.BöLüm
7.Bölüm:
Prenses Beste ve Prens Joe güzel bir Pazar günü baş başa kahvaltı gitmişlerdi.Beste’nin bıraktığı notu bulan Emine bizi kaldırdı ve kahvaltı yaptık.Beste gitmeden bizide düşünüp kahvaltıyı hazırlayım gitmişti.
Yoshy:Canım ya her daim bizide düşünüyo. Ben:Bu kızı seviyorum. (: Emine:İyikide hazırlamış. xD Ben:Eee hafta sonu bayanlar planlar nedir? Emine:Biz basket maçına gidicez.Kızlar düşünsenize NBA maçına gidicez. xD Ben:Eee ne sandın kızım? Yoshy:Yanındaki kişi koskoca Daniel Radcliffe xD Emine:Dimi (: Yoshy & Ben:Diiii xD Ben:Senin planın ne Yoshy’m? Yoshy:Bende plan yok evde oturucam bütün gün valla. Ben:Aaa olmaz taylor’u arasana? xD Yoshy:Ne saçmalama hayatta aramam.Hem neden o aramıyoda ben arıyorum? Emine:Çünkü sen ona numaranı vermedin o verdi. Yoshy:A evet xS Arıyım dimi? Ben:Yanii bi zahmet =) Yoshy:Arıyorum.Sizde bi zahmet,diyip odanın yolunu gösterdi. Emine:Tamam kaçtık xD Yoshy konuşurken bizde dinlemedeydik.
Yoshy:Ya evet bi arıyım dedim.Napıyosun? Taylor:Oturuyorum.Aslında bende hep aramanı bekledim diyebilirim. Yoshy:Ne?Yani nasıl? xS Taylor:Senin numaran bende olmadığı için arayamıyordum senin aramanı bekledim hep. Yoshy:Ya isabet olmuş yani xD Taylor:Ben aslında seninle bir konuda konuşmam lazım. Yoshy:Tabi söyle? Taylor:Yok telefonda olmaz.Aslında bi şekilde yüzyüze gelsek? Yoshy:Yüzyüzemi,diyip bize döndü. Ben:Tamam de. Emine:Eve çağır Ben:Adresi ver.
Taylor:Yasemin ordamısın? Yoshy:Yoshy Taylor:Ne? xS Yoshy:Yani yoshy’i tercih ediyorum xD Taylor:Konumuzla ne alakası var şimdi? Ben:Saçmalamayı bırak ve adresi ver. Yoshy:Tabi konumuz =) Ben adresi veriyim bana gel konuşalım? Taylor:Tamam uyar xD Yoshy adresi verdi ve beklemeye başlar.Ben Nick’le sinemaya Emine’yle Daniel’de NBA’nın maçına gitmişlerdi.
Kapı çaldı Yasemin heyecanla kapıyı açtı.Taylor’u görünce kalbi yerinde duramaz oldu..
Yoshy:Hoş geldin Taylor:Selam.Giriyim mi? Yoshy:Tabii.Bulman zor olmadı inş. Evi yani? xD Taylor:Yok kolay oldu Yoshy bi an aynayla karşı karşıya gelir ve pijamalı olduğu görür üstelik saçıda dağınıktır. Yoshy:Kaç saat beklerim heyecandan giyinmeyi unuttum[dedi içinden] Taylor:Sana diyeceğim şey aslında…,derkez yoshy yoktur. Yasemin odaya gider ve giyiniz.Hafif bir makyaj ve saçını açar. Salona döner. Taylor:Hoşge..Yasemin? Yoshy:Yoshy’i tercih ederim (: Ya aynaya baktım ve çirkin olduğumu fark ettim.Bilirsin kadınlar her daim güzel olmalıdır.
Yasemin kendi kendine konuşurken Taylor hayranlıkla onu izlemektedir.Ve bir an Yasemin’e yavaş yavaş yaklaşır.Tam o an gerçekleşecekken yasemin geriler ve arkadasındaki vazoyu düşürüp kırar.Bir an panikler ve vazoyu toplarken Beste gelir.
Beste:Ben geldim kızlar.Aa Taylor sen ne zaman geldin xD Yoshy:Biraz önce. Beste:Neden geldin =) Yoshy:Ödev notlarını almak için. Beste:Sen taylormusun?Bu vazoya ne oldu? Yoshy:Benim sakarlığım. Beste:O kesin (: Taylor:Ben gidiyim artık yarın okulda görüşürz Yoshy xD Yoshy:Tabi görüşürüz. Emine’ye birlikte kapıyı açarken Taylor’la karşılarşırız hızla apartmanı terk eder.
Ben:Neler oluyor? Beste:Bi anlasam? Emine:Yoshy nasıl geçti xD Beste:Ney nasıl geçti. Ben:Annemin vazosu xS Onu kim kırdı? :@ Yoshy:Yeter üstüme gelmeyin ben kırdık ben yaptım tamam mı.diyip odasına gitti. Emine:Herkezin sorusu cevaplandı ama benim ki? Beste sofrayı hazırlamaya başlar.
Beste:Yasemini çağırın biriniz. Ben & Emine:Ben çağıramam !! Beste:Kızlar. Emine:Tamam ben gidiyorum. Emine odaya yoshy’nin yanına gider.
Emine:Yoshy hadi yemek hazır. Yoshy:Tamam geldim.
Ben:Kurt gibi acıktım. Emine:Sizi bile yiyebilirim xD Beste:Önündekileri yemen bana yeter.Başlayın. Ben:Tamam komutanım. Ve aralarında ufak bir gülümle geçer xD Ama Yoshy mutsuzdur.
Emine:Yemeyi düşünüyomusun? Beste:Yoshy?? Yoshy:Efendim? Ben:İyimisin sen? Yoshy:Evet. Emine:Hayır değilsin.Seni üçümüzde tanıyorum mutlu Yoshy’nin ifadesi değil bu =) Beste:Yoshy’e ne yaptın sen ? xD Yoshy:Kızlar Taylor benim öpmeye kalktı xS
Emine’nin çatalı elinden kayıp düşer,beste ağzındaki suyu suratıma savurur,benim gözlerim fal taşı gibi açılır ‘’
Emine,Beste & Ben:NEEEEEE !!!!!! xS
BÖLÜM SONU | |
|
| |
Emosh Yönetici
| |
| |
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Salı Ağus. 04, 2009 6:12 pm | |
| | |
|
| |
Emosh Yönetici
| |
| |
DJ_Danqer Üye
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 25/06/09 Yaş : 28 Nerden : Napcan ya ne sorup duruonz xD ? qeLioLar soLdan soLdan bak xD
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Çarş. Ağus. 05, 2009 12:26 am | |
| | |
|
| |
dyq.JnS Yönetici
| |
| |
DJ_Danqer Üye
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 25/06/09 Yaş : 28 Nerden : Napcan ya ne sorup duruonz xD ? qeLioLar soLdan soLdan bak xD
| |
| |
Emosh Yönetici
| |
| |
dyq.JnS Yönetici
| |
| |
Emosh Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Cuma Ağus. 07, 2009 5:25 pm | |
| eLLerine sağLık ortak (:
Süper böLüm ...
Seviore Seni x3 | |
|
| |
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Cuma Ağus. 07, 2009 5:26 pm | |
| senin yardımınLa bitanem xD Bende seni sevioree xD | |
|
| |
DJ_Danqer Üye
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak C.tesi Ağus. 08, 2009 3:51 pm | |
| Zahooov manyak bi böLüm oLmuş gene Raziyeciğim ((: xD Süpersin bebek bayıLdım devam XD | |
|
| |
LoLa Üye
| |
| |
LoLa Üye
| |
| |
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Ptsi Ağus. 31, 2009 8:52 am | |
| | |
|
| |
DJ_Danqer Üye
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Ptsi Ağus. 31, 2009 8:01 pm | |
| Vaayy cix oLmus maL'mm xD Devamm xD | |
|
| |
Emosh Yönetici
| |
| |
| Rüyayı Yaşamak | |
|