| Rüyayı Yaşamak | |
|
+4Emosh Wampirella RüzqaR dyq.JnS 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Rüyayı Yaşamak Perş. Tem. 09, 2009 4:52 pm | |
| | |
|
| |
RüzqaR Üye
Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 25/06/09 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| |
| |
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Perş. Tem. 09, 2009 4:58 pm | |
| | |
|
| |
Wampirella Moderatör
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Perş. Tem. 09, 2009 5:40 pm | |
| Evet çok beğendim ama Selena kötü olmasın Ellerine sağlık | |
|
| |
Emosh Yönetici
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 22/06/09 Yaş : 28 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Perş. Tem. 09, 2009 5:50 pm | |
| Öncedende okumuştum cidden süpersin kanka eline sağlık Devam devam..(hep sen bana derdin şimdi ben diyorum ) | |
|
| |
dyq.JnS Yönetici
| |
| |
Emosh Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Salı Tem. 14, 2009 3:37 pm | |
| Hayır Nick ve Duygu istiyorum Devam et !!! | |
|
| |
DJ_Danqer Üye
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 25/06/09 Yaş : 28 Nerden : Napcan ya ne sorup duruonz xD ? qeLioLar soLdan soLdan bak xD
| |
| |
Emosh Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Çarş. Tem. 15, 2009 2:09 pm | |
| Bencede devam ortak devam !!! | |
|
| |
dyq.JnS Yönetici
| |
| |
DJ_Danqer Üye
Mesaj Sayısı : 17 Kayıt tarihi : 25/06/09 Yaş : 28 Nerden : Napcan ya ne sorup duruonz xD ? qeLioLar soLdan soLdan bak xD
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Çarş. Tem. 15, 2009 9:29 pm | |
| | |
|
| |
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Çarş. Tem. 15, 2009 10:24 pm | |
|
En son dyq.JnS tarafından Perş. Tem. 16, 2009 9:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
DJ_Danqer Üye
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Çarş. Tem. 15, 2009 10:35 pm | |
| Vııyh Raziye ne ettin kız çok hat oLmus xD Devam et Çekirge xD | |
|
| |
dyq.JnS Yönetici
| |
| |
DJ_Danqer Üye
| |
| |
Emosh Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Perş. Tem. 16, 2009 3:13 pm | |
| Süpersin kıyafetler manyak bişey ama ortk keşkeo giysiyi selenya bırkmasaymışsın neden bni dinlemedin ki malesef en güzelide SeLinkiymiş Devam et !!! | |
|
| |
Wampirella Moderatör
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Ptsi Tem. 20, 2009 2:19 pm | |
| Süper gidiyor | |
|
| |
Emosh Yönetici
| |
| |
RüzqaR Üye
Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 25/06/09 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Salı Tem. 21, 2009 5:41 pm | |
| Çabuk yazsa iyi olur ölücem meraktan | |
|
| |
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Salı Tem. 21, 2009 8:28 pm | |
| KızLar ben döndüm ama bizim pc. hala yapıLmamış Çok gıcık oLdum. Kasada bir sorun varmış Ben başka bir yerdeyim şuanda | |
|
| |
Emosh Yönetici
| |
| |
dyq.JnS Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Çarş. Tem. 22, 2009 3:47 pm | |
| 4.BÖLÜM GİVE LOVE A TRY
Sabah kaLktığımda kızLar çoktan kaLkmıştı..
Yasemin: Lann fantezim var diye geçiniyorsun !! Fantezin uykumu !! Ben : yürü git işine Yasemin : bak fanteziLerine Herkese’e anLatırım Ben: Yapamazsın Yasemin : Yaparımmm Beste : Duygu biliyorsun yapar. Ben : Tek kaLkmayan ben değiLim Emine’de kaLkmadı.. Emine:Kim kaLkmamış
Sonra yataktan fırLadım.Emine’nin hazırladığı kahvaLtının keyfini çıkartarak kahvaLtımızı yaptık.
Emine : İyi yeyin iyi sonuçta siz toplayacaksınız ne kadar temiz o kadar az iş.
Ben : Benim psikoloJim bozuLdu sabah sabah..
Emine : KurtuLamazsın..
Ben : İyi tamam..
Sonra Emine’ye yavru köpek takLidi yapıp onu kandırmaya çalıştım.
Emine : Sence bir işe yarıyor mu ?
Beste & Yoshy : hayır..
Ben : İyi birgün öLürsem mezarıma geLmeyin.. Sonra hepimiz güLmeye başLadık saat 12.30’du.
Beste : Kuaföre gitmeyecekmiyiz ?? Ben :evet hemen gideLim Yasemin : Evet buLaşıkLarı sonra yıkarız Emine : İyi tamam (:
Kuaförde
Hepimiz istediğimiz saç modeLini söyLedik ve yapmaya başLadıLar.Hiç bitmeyecek gibiydi.Saat gittikce iLerLiyordu.
Ben :Ne zaman biter Kuaför: 1 saat sürer. Ben : Neden bu kadar uzun ? Kua. : GüzeL oLması için yavaş yapıyoruz Ben : hmm.tamam
Saat : 14.30
Betse & Yaseminin saçLarı bitmişti.Manikür pedükür yaptırıyorLardı. Saat 15.00’da bizim saçLarımız bitti.Manikür pedükür yaptırmaya gittik. YaseminLe bestenin haLa devam ediyordu.Bir yandanda makyaj yapıLıyordu.
Ben : Off gecikmesek !! Emine . daha çok var duyguusss… Ben : OLsn (:
Sonunda bütün her şeyimiz bitti..Eve doğru gitmemiz uzun sürdü.Ev kuaföre çok uzaktı.Osırada saat 18.00 oLmuştuç,
EvegeLdik.Yemeğimizi yedik.
Ben : BuLaşıkLarı bugün ben yıkıyorum ama yarın ben yıkamam.. Beste : Tamam..Buarada biz giyindik Ben : Tamam
İşimi bitirip üstümü giyinmek için odaya gittim.KızLarın yanına geLdiğimde bana saskınLıkLa bakıyorLardı.
Yasemin :Çüss oha yuhh öküz..Çok maL oLmuşsun Emine : Daha iyi açıkLayamazdın yasemin Beste : Harika oLmuşsun Ben : sağoL biraz daha iLtifat ederseniz utançtan kusucam Yasemin : Yok Allah korusun.Sonra eLbisem kirLenir Beste : Geri (:
Sonunda kapı çaLdı.Dışarı çıktık. Joe: Çok güzeL görünüyorsun Ben :sende çok yakışıkLısın derken gülüyordum.Ama Selena & Nick’i yan yana görünce bütün mutLuluğum paramparça oLmuştu.
DanieL.: Emine Harika gözüküyorsun.Yanında çok sönük kaLıcam Emine : Pek sanmıyorum.Ben şuanda senin ışığınLa parLıyorum..
TayLor : Yasemin Çok tuhaf görünüyorsun. Yoshy : Tuhaf mı ? Başka bir şey mi buLamadın.. TayLor : Tuhaf derken çok güzeLsin …
Beste yaLnız kaLmıştı.Sonra Hepimiz Uzun siyah arabamıza bindik ve baLo yerine geLdik.
Biranda herkes bana bakmaya başLadı sanki önceden ayarLnmış gibi.Utangaç gözLerLe onLardan kaçtım. Sonra müzik başLayarak dans ettiLer. Önce Selena & Nick piste çıktıLar.Sonra Dan & Emine , Yasemin & TayLor.. Ben kıskançLıktan 1001 parça oLmuştum.BesteyLe birlikte onLarı izLiyorduk. Sonra Joe yanıma geLip
Joe : È ballato con me [benimLe dans edermisin ?] Ben : sì [evet]
Dans etmeye başLadık birden sarkı Durdu.Nick sahneye çıktı ve
Nick : Bu şarkıyı benim için önemLi birisine yazdım. Senden önce hayatım aysız bir gece gibiydi. Çok karanlıktı ama yıldızlar vardı...Ve sen, gökyüzüme bir meteor gibi girdin. Ve bir anda her şey yanmaya başladı. Parlaklık vardı, güzellik vardı. Sen gittiğinde ve meteor ufka düştüğünde, her şey simsiyah oldu. Hiçbir şey değişmedi ama gözlerim ışık yüzünden kör olmuştu. Artık yıldızları da göremiyordum. Ve artık hiçbir şeyin anlamı yoktu dedi.
Ve sarkıyı söyLemeye başLadı.[ŞARKI EN SONDA]
Sarkı bitince bana baktı..
Nick : Duygu !! Seni çok seviyorum ?! BenimLe çıkar mısın ?
Ben : Hönk
KızLar . Evet deeeee Joe : Evet deee
Ben :Evet
Nick sahneden atLadı bana doğru kotsu bende ona doğru koştum ve sarıLdım.Gece sona erene kadar dans ettik. Osırada bir adam çıktı.
B. : Çok eğlendiğinizi biliyorum ama Prens Prensesi açıkLamak için buradayım. Gecenin Prens & Prensesiiiiiii…
Hepimiz çok heyecanLıydık.Birbirimize baktık.
SARKI: Please Be Mine They come and go but they don't know That you are my beautiful Gelirler ve giderler ama senin benim güzelim olduğunu bilmezler.
I try to come closer with you Seninle daha yakın olmaya çalışıyorum. But they all say we won't make it through Ama hepsi bizim bunu doğru yapamayacağımızı söylüyor.
But I'll be there forever Ama sonsuza kadar burada olacağım. You will see that it's better Bunun daha iyi olduğunu göreceksin. Our hopes and our dreams will come true Umutlarımız ve hayallerimiz gerçeğe dönüşecek. I will not disappoint you Seni hayal kırıklığına uğratmayacağım. I'll be right there for you 'til the end The end of time Tam burada senin için olacağım, sona kadar, zamanın sonuna kadar. Please be mine Lütfen benim ol.
I'm in and out of love with you Seninle aşkın içinde ve dışındayım. (?) Trying to find if it's really true Eğer bu gerçekten doğruysa bulmayı deniyorum. oh no no no no Oh hayır hayır hayır hayır How can I prove my love Aşkımı nasıl kanıtlayabilirim If they all think I'm not good enough Hepsi benim yeterince iyi olmadığımı düşünüyorsa
But I'll be there forever Ama sonsuza kadar burada olacağım. You will see that it's better Bunun daha iyi olduğunu göreceksin. Our hopes and our dreams will come true Umutlarımız ve hayallerimiz gerçeğe dönüşecek. I will not disappoint you Seni hayal kırıklığına uğratmayacağım. I'll be right there for you 'til the end The end of time Tam burada senin için olacağım, sona kadar, zamanın sonuna kadar. Please be mine Lütfen benim ol.
Can't stop the rain from falling Yağmurun yağmasını durduramıyorum. Can't stop my heart from calling you Kalbimin seni aramasını durduramıyorum. It's calling you Seni arıyor. Can't stop the rain from falling Yağmurun yağmasını durduramıyorum. Can't stop my heart from calling you Kalbimin seni aramasını durduramıyorum. It's calling you Seni arıyor. Can't stop the rain from falling Yağmurun yağmasını durduramıyorum. Can't stop my heart from calling you Kalbimin seni aramasını durduramıyorum. It's calling you Seni arıyor.
But I'll be there forever Ama sonsuza kadar burada olacağım. You will see that it's better Bunun daha iyi olduğunu göreceksin. Our hopes and our dreams will come true Umutlarımız ve hayallerimiz gerçeğe dönüşecek. I will not disappoint you Seni hayal kırıklığına uğratmayacağım. I'll be right there for you 'til the end The end of time Tam burada senin için olacağım, sona kadar, zamanın sonuna kadar. Please be mine Lütfen benim ol. | |
|
| |
Emosh Yönetici
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Çarş. Tem. 22, 2009 3:57 pm | |
| Çok süper olmuş ortak Devamı bekliyoruz özlem bitti... | |
|
| |
~Miley Cyrus~ Üye
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Çarş. Tem. 22, 2009 7:51 pm | |
| Senaryo harika Duygu'm (: Ama yanLız gitmeme üzüLmedim değiL sonuçta herkesin sevgiLisi var :/ | |
|
| |
DJ_Danqer Üye
| Konu: Geri: Rüyayı Yaşamak Perş. Tem. 23, 2009 9:40 am | |
| Oooii Raziyeee xD xD Naptın kız çok manyak oLmus xD Devam çekirge xD | |
|
| |
| Rüyayı Yaşamak | |
|